Posts

Harleian MS. 279 (ab 1430) - .xxxvij. Autre Vele en bokenade.-Another Veal in Bokenade (stewed)

Harleian MS. 279 (ab 1430) - .lj. Cawdelle de Almaunde - Almond Caudle

Harleian MS. 279 (ab 1430) - .lviij. Let lory - Larded Milk

Harleian MS. 279 (ab 1430) - .Ciiij. Bolas - Poached Pears in Plum Sauce

Harleian MS. 279 (ab 1430) - .Cv. Lorey de Boolas - Plum Curd

Harleian MS. 279 (ab 1430) - .Cj. Eyron en poche. - Eggs Poached

Harleian MS. 279 (ab 1430) - lvij - Charlet a-forcyd ryally - Pork Reinforced Royally

Harleian MS. 279 (ab 1430) -.lvj. Charlette - Pork Custard

Harleian MS. 279 (ab 1430) - .xxiiij. Drawyn grwel - Tempered Gruel

Harleian MS. 279 (ab 1430) - .vij. Gruelle a-forsydde - Gruel Reinforced