Posts

Harleian MS. 279 (ab 1430) - .Cxxxiiij. Apple Moyle - Apple Soft

Harleian MS. 279 (ab 1430) - .lxxix. Apple Muse - Apple Mousse

Harleian MS. 279 (ab 1430) - Venyson in Broth with Furmenty

Harleian MS. 279 (ab 1430) - Beef y-Stywyd - Stewed Beef

Harleian MS. 279 (ab 1430) - Wardonys in Syryp - Pears in Syrup

Harleian MS. 279 (ab 1430) - Chardewardon - Pear Custard

Harleian MS. 279 (ab 1430) - Perys en Composte - Pears in Compote

Harleian MS. 279 (ab 1430) - Rede Rose - Rose Custard

Harleian MS. 279 (ab 1430) - Pumpes - Meatballs in Almond Milk

Harleian MS 279 (ab 1430) -lvj. Poumes - Meat Dumplings

Harleian MS. 279 (ab. 1430) - Gaylede - Rice Porridge with Figs & Honey